Inschrijvingen!

Met nieuw aanbod voor 18+!

NIEUW!!! Vanaf 1 september verbreden we ons aanbod voor volwassenen! Het nieuwe decreet voor het deeltijds kunstonderwijs biedt veel kansen waardoor ook eerder afgestudeerde leerlingen weer mogelijkheden vinden om een extra parcours te kunnen volgen. Het vernieuwde aanbod vind je hier terug. We blijven inzetten op een sterke atelierwerking op maat van elke leerling! Onze huidige ateliers Schilderkunst, Tekenkunst, Grafiek en Projectatelier blijven uiteraard een vaste waarde maar worden aangevuld met Cross Over en Levend Model!

Bovendien is er nu ook de mogelijkheid om te specialiseren. Hoewel we sterk geloven in een 5- jarig traject, is er nu ook de mogelijkheid voor leerlingen die echt maar één avond kunnen vrijmaken per week om via het '10- jarig traject' (dat enkel 's avonds te volgen is) in te schrijven voor onze opleidingen Schilderkunst, Grafiek, Tekenkunst, Projectatelier en Levend Model.

HER- inschrijven kan je vanaf 15 mei! Vooral de jongerenateliers op woensdag zijn snel volzet dus wacht niet te lang! Indien je je huidige opleiding wil verderzetten, volstaat het om een mailtje te sturen naar secretariaat.academie@kontich.be. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met daarin meer informatie en de betalingsvoorwaarden.

Nieuwe leerlingen kunnen inschrijven vanaf 22 mei om 12u30. Je vindt meer info bij 'studieaanbod' en  op de 'inschrijfpagina' waar je alles verder online kan regelen. Dit kan ook rechtstreeks op het secretariaat tijdens de normale openingsuren.